viernes, 24 de octubre de 2008

Biografia de Leo Messi


Leo Messi:

La carrera esportiva de Leo Messi comença al 1995 amb el Newell's Old Boys desde 1995-2000. Amb nómes 13 anys el jove va provar sort amb el F.C.Barcelona i es va incorporar en aquest equip. En un temps rècord ha arribat al primer equip del Barça i a la selecció Argentina. Amb 16 anys ja estava al primer equip del Barça.
Leo ara esta apunt de guanyar el baló de or i ser el millor jugador del món. I fins i tot el millor del Barça. Ara tè 21 anys i ès un gran jugaor amb un gran potencial.

jueves, 23 de octubre de 2008

biografia michael phelps

MICHAEL PHELPS:
Michael Phelps va nèixer a Estats Units (1985) S'ha fet famós perquè és un dels millors nadador de la historia ha participat en jocs olimpics ...

El seu pare Fred és un gran atleta i les seves germanes unes gran nadadores com ell. Phelps als 7 anys va conseguir un gran entrenador, aquest entrenador Bob Bouman ha set decissiu per en Michael. Primer va entrar a la selecció nord-americana. Als 15 Michael arriba als seus primers jocs olimpics. Phelps als 15 anys i 9 mesos va fer el seu primer rècord amb 200m papallona.El seus millors jocs olimpics han set els jocs de Pekín ha guanyat 12 medalles de les quals 8 de or i les altres de plata. És el millor nadador del món.

Presentació


Hola el meu nom es Carles Bonet esperc que us agradi aquest blog. Aquest blog va A saco .M'agrada molt el futbol, soc de el F.C.Barcelona, el meu jugador preferit Leo Messi



DISFRUTEU!!!!